Project Villa Zafarraya - Malaga


 Voor een prachtig project in Spanje werd Tecfor Care Nederland vorig jaar benaderd door de eigenaresse Veerle & Frank van Corazazenvilla’s. Zij had ons gevonden en wilde graag kijken hoe we elkaar konden versterken in dit project.Veerle & Frank kwamen bij ons op locatie in Didam en hier hebben zij gekozen voor onze Elba Royal. Dit gestoffeerde bed is modieus en chic voor in een villa. Door de stoffering oogt het bed niet zorgelijk en voelt de gebruiker zich comfortabel.

Begin dit jaar zijn onze collega’s met het hoog-laag bedsysteem begonnen aan de reis van 4.866 kilometer, naar de Spaanse zon.

In Alcaucín, Malaga staat op een adembenemend mooie plek aan de voet van de ongenaakbare Zafarraya kloof deze magische villa. De villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een rolstoelvriendelijk en verwarmd zwembad.
De aanpassingen zijn zo uitgevoerd dat ze uiterst functioneel zijn en geen afbreuk doen aan de schoonheid en het interieur van de villa en de omliggende tuin. Dit garandeert dat alle gasten samen een heerlijke en onvergetelijke tijd zullen beleven op een wel heel bijzondere plek.

“Wij realiseren ons dat een fijne vakantie afhangt van zaken als:


- de beschikbaarheid van aangepast vervoer
- de aanwezigheid van noodzakelijke hulpmiddelen in en rond de villa
- de mogelijkheid tot extra  verzorging ter plaatse, indien nodig
- suggesties voor kleine en grote rolstoeltoegankelijke uitstapjes in de gebied.


Wij heten u graag welkom op deze bijzondere vakantieplek waar u onbeperkt uzelf kunt zijn.”


 Heeft u als rolstoelgebruiker de wens om onze geweldige Elba Royal te zien in Aulcicín? Neem een kijkje op de website van de villa: www.villazafarraya.com