Zorgbedden met comfort en zekerheid

Hoog-laag bedden

Een hoog-laag bed of zorgbed is speciaal gemaakt voor het ondersteunen van de zorg voor zorgbehoevenden en zorgverleners. Hoog-laag bedden of zorgbedden zijn beide hetzelfde en zijn er in verschillende soorten en maten.

De zorgsector in Nederland is sterk in beweging. De absolute vraag naar zorg groeit door vergrijzing en door politieke ontwikkelingen moeten steeds meer mensen langer thuis blijven wonen, terwijl zij vroeger naar een rust- of verzorgings-huis gingen. Ook is er de wens van senioren om langer thuis te blijven wonen.

Waarom een hoog-laag bed?

Als iemand vanwege een aandoening veel in bed ligt, is natuurlijk een comfortabel bed met veel mogelijkheden fijn.

Wanneer iemand zorg aan bed nodig heeft is het volgens de ARBO-wetgeving een eis dat er een bed aanwezig is met een hoog-laag functie.

Een hoog-laag bed is een bed dat in zijn geheel in hoogte verstelbaar is, zodat de zorgverlener met een rechte rug de zorgbehoevende kan verzorgen zonder overlast aan het lichaam.

Ook voor de zorgbehoevende is de verstelbaarheid handig, zo kan gemakkelijk de ideale hoogte om te slapen (ook extra laag), en om in en uit bed te komen worden ingesteld. De motorische functies zorgen er ook voor dat de zorgbehoevende in de pretigste posities in bed kan liggen of zelfs zitten.

Hoog-laag bedden van tecfor care

De diverse bedden van tecfor care voldoen aan de specificaties voor de zorgmarkt, maar spelen ook in op alle wensen van de consument. Daardoor spreken tecfor care bedden een brede groep aan. Aantrekkelijke prijsstelling en snelle levertijden zijn bij tecfor care vanzelfsprekend.

Tecfor Care Nederland bv is een bedrijf dat met Duitse kwaliteit een perfect product levert voor de Nederlandse zorgmarkt. Tecfor Care Nederland springt in het gat dat ontstaat doordat steeds meer mensen thuis zorgbedden en hoog-laag systemen willen/moeten hebben. Zij kunnen zorgbedden snel leveren met een modern huiselijk design, dat ook nog eens aantrekkelijk is geprijsd. Als verkoopkanaal is er gekozen voor de retailer, lees: de slaapspeciaalzaak. Hier wordt het slaapcomfort van de consument niet vergeten. Wij begrijpen dat een goede zorg begint bij een goede nachtrust.


Bekijk de producten van Tecfor Care Nederland bv

PRODUCTEN